JASON DERULO NA MISS ČR

JASON DERULO NA MISS ČR

Večer 25. října 2018 slavnostně odstartovaly na Václavském náměstí v klubu Duplex křtem kalendáře Miss České republiky čtyřdenní oslavy ke vzniku nové Miss České republiky při příležitosti 100 let republiky. V pokřtěném kalendáři Roberta Novotného se objevily vítězky Miss České republiky 2018 doplněné o finalistky Miss Léta. Kalendář bude v prodeji v následujících dnech a výtěžek v plné částce putuje na nadační fond IT people.

Soutěž Miss České republiky je první soutěží krásy na světě, která nechala zhotovit svým vítězkám zlaté platební business karty. Na kartě mají uvedené své vlastní jméno a název: Miss České republiky.

Křtu tohoto prvního kalendáře Miss České republiky a oficiálního zahájení Miss České republiky se zúčastnil i zpěvák Jason Derulo, světová celebrita první velikosti s 3 miliardami zhlédnutí svých písní na YouTube a 20 miliony fanoušků na sociálních sítích.

Program neprobíhal pouze na Václavském náměstí. Oslavám předcházely zahraniční cesty do Kazachstánu a do Ruska za účasti velvyslankyně, organizátorek a vítězek Miss České republiky. Ty se nesly v duchu „100 let českého designu“. Zahraniční cesty uzavřela sobotní módní přehlídka v Drážďanech.

Oslavy byly zakončeny v neděli opět na Václavském náměstí, a to 28. října 2018 oficiálním spuštěním plnohodnotného ročníku soutěže Miss České republiky a zahájením registrace dívek do této soutěže. Ceny dívky čekají lákavé. Vítězka získá automobil a poletí reprezentovat Českou republiku na světovou soutěž. Pro ostatní finalistky jsou připraveny hodnotné ceny a kontrakty v oblasti modelingu. Ihned po spuštění stránek se začaly na akci do nového ročníku soutěže registrovat přítomné dívky, takže už teď je jasné, že o soutěžící nebude mít Miss České republiky rozhodně nouzi.

O vzniku nové Miss České republiky

Soutěž Miss České republiky vznikla registrací ochranných známek v srpnu 2017 a úspěšnou žádostí o zápis názvu Miss České republiky. Přestože registrace a přípravné práce byly zahájeny již v roce 2017, vyčkali organizátoři až do srpna 2018, kdy byla mimo jiné soudně definitivně potvrzena výhradní práva k názvu Miss České republiky ve smyslu průmyslových práv.

V září 2018 během finále Miss Léta byly vyhlášeny výsledky nultého ročník nové Miss České republiky. Během tohoto večera byly zvoleny první tři vítězky Miss České republiky pro rok 2018 – Iveta Maurerová, Tereza Bohuslavová a Kristýna Malířová.

Ve dnech 25. – 28. října 2018 při příležitosti 100 let vzniku České republiky byla během slavností na Václavském náměstí dovršena změna původní Miss Léta na Miss České republiky.

V roce 2019 s novým názvem bude zachován původní koncept soutěže. Pořadatelem soutěže bude nadále nadační fond IT people, který soutěž bude provozovat na základě výhradních licenčních práv.

Výtěžek z Miss České republiky ze 100 % míří na podporu získávání talentovaných studentů pro studium oborů technického směru.

Jak již byl tradicí v Miss Léta, soutěžící v soutěži Miss České republiky nebudou vázány žádnou smlouvou, která by jim bránila například v jejich kariéře modelky.

JASON DERULO NA MISS ČR

JASON DERULO NA MISS ČR, party, dívky na party

JASON DERULO NA MISS ČR. dívka drží kalendář

JASON DERULO NA MISS ČR, dívka v šatech v barvách české vlajky

JASON DERULO NA MISS ČR, dort česká vlajka

JASON DERULO NA MISS ČR, dívka s kalendářem v ruce