FINALISTKY 2022 OPĚTOVNĚ PODPOŘILY PROJEKT POČÍTAČE DĚTEM

Dívky miss české republiky, v nemocnici a boyhně Julča, kráska

Mít dobré srdce, vyjádřit úctu k ostatním a pomáhat druhým jsou jedny z vlastností, které finalistky Miss České republiky 2022 rozhodně mají. Dne 4. září 2022 navštívily Onkologické oddělení Fakultní nemocnice Brno, kde předaly celkem čtyři počítačové sestavy.

V dnešní době existuje spousta počítačových programů, které umožní dítěti se vzdělávat i bez pomoci pedagogického pracovníka, především je nyní velice populární škola hrou pomocí jazykových a matematických aplikacích on-line.

“Předání a návštěva dětí v brněnské nemocnici pro mne byla velmi emotivní. Nejenom, že jsme předaly s ostatními finalistkami počítače, ale také jsme jim každá přinesla dárky, které jsme pro děti samy sehnaly. Přinesly jsme omalovánky, pastelky, navlékací korálky, stolní hry, lego a spoustu dalších věcí, které dětem udělaly velkou radost,“ prozradila finalistka s č. 8, Natálie Kovářová. Finalistky s dětmi strávily v nemocnici svůj volný čas, hrály s nimi hry a zpívaly! Jedna z finalistek se rozhodla, že svoji korunku ze semifinálového kola věnuje darem jedné onkologicky nemocné pacientce. „Sofinka měla radost a rozsvítila se jí očička. Mně už korunka naději přinesla, tak jsem chtěla, aby ji přinesla i někomu dalšímu,“ uvedla finalistka s č. 4, Julie Hojdyszová.

Na webových stránkách www.pocitacedetem.cz se čtenáři mohou dozvědět více o získávání, renovování a darování počítačové techniky. Pokud GDPR dovolí, můžete sledovat i příběhy některých, kteří se do projektu začlení ať už jako dárci, dobrovolníci či potřební.

Zdroj: Miss České republiky

Dívky miss české republiky ve fotce s malý klukem v nemocnici

Bohyně Julča, ztělesnění krásy na Zemi s malým klukem v nemocnici

holka s klukem

holka s klukem

malý hošík v nemocnici