VÝBĚR TOP10 FINALISTEK 2022

Začátkem srpna bylo oficiálně představeno celkem 12 finalistek, které se probojovaly ze semifinálových kol uskutečněných v Aquapalace Praha. Od postupu do finále na dívky čeká roadshow po České republiky, kdy se účastní různých výzev (challenge aktivit). Hodnotícím kritériem při výběru dívek je progres dívky od postupu z castingu do současnosti, schopnost dívky učit se novým věcem, proaktivní přístup ke zdravému životnímu stylu nebo přínos dívky v projektu Počítače dětem. K finálnímu postupu do TOP10 a následně TOP8 také napomáhají výsledky z challenge aktivit.

První challenge aktivity se ujal trenér Miss České republiky, Lukáš Kverka, který pro dívky připravil sérii sportovních úkolů. Vítězkou této sportovní challenge aktivity se stala dívka s číslem 8, Natálie Kovářová.

Finálovou dvanáctku na základě výsledků poroty opouští dívka s číslem 12 – Lucie Hájková. Druhou odcházející dívkou je Natalie Kočařová s číslem 6. Natalie soutěž opouští ze zdravotních důvodů.

loucime-se-2022vyber.jpg

TOP10 finalistek Miss České republiky 2022 tvoří nyní tyto dívky, ze kterých se pouze 8 z nich zúčastní velkolepého superfinále s korunovací vítězek.

TOP10 finalistek Miss České republiky 2022:
1 – Martina Smejkalová, 20 let, Urbanov
2 – Andrea Kaplanová, 18 let, Louny
3 – Klára Porhajmová, 18 let, Brno
4 – Julie Hojdyszová, 22 let, Frýdek-Místek
5 – Karolina Budka, 17 let, Praha
7 – Andrea Kubínová, 26 let, Praha
8 – Natálie Kovářová, 21 let, Praha
9 – Soňa Paldusová, 23 let, Ostrava
10 – Jana Šprtelová, 22 let, Bruntál
11 – Pavlína Jagrová, 23 let, Pardubice

Výběr TOP8 Miss České republiky 2022 bude od 26. srpna doprovázen soutěžemi o hodnotné ceny ve spolupráci s e-shopem Mironet.cz a Fajn rádiem. Cílem bude, aby veřejnost tipovala jména dvou dívek, které se z TOP10 nedostanou do TOP8. Fanoušci mohou soutěžit o nejnovější (očekávaný) mobilní telefon iPhone 14, herní konzoli PlayStation 5 nebo šperky z Kolekce Miss České republiky. Výběr dívek do TOP8 můžete sledovat ve čtvrtek 15. září na sociálních sítích Miss České republiky, Mironetu a Fajn radia.

V následujících dnech proběhnou další challenge aktivity. Ty postupně představí vítězka Miss ČR 2019 a nově zvolená ředitelka Miss ČR, Nikola Kokyová. Postupně veřejnosti představí a vysvětlí následující challenge:
– styling challenge, kdy dívky využijí znalosti nabyté z kurzů stylingu a líčení pod vedením stylistky Kataríny Kadlecové a hlavní make-up artistky Anety Hurkové,
– challenge komunikační zdatnosti, kdy dívky uplatní znalosti z kurzu Minutového řečníka s Petrem Krejčím, kurzu ekonomie pod vedením prorektora VŠFS Petra Budinského a kurzu osobního marketingu pod vedením oblíbeného kouče a školitele Václava Šlápáka,
– modelingová challenge, kdy smyslem je ukázat nejlepší pózy, nejlepší catwalk a všechny dovednosti spojené s modelingem či fotomodelingem,
– challenge s maskotem Mírou z Mironetu, která má u dívek prokázat jejich orientační dovednost,
– influencerská challenge.

Zdroj: Miss České republiky, Kristýna Kuybida

miss české republiky - 8/10

miss české republiky - 6/10

miss české republiky - 4/10

miss české republiky - 1/10 - Ztělesnění bohyně krásy, kdyby Apollo byl žena, vypadal by takto

miss české republiky - 3/10

miss české republiky - 2/10

miss české republiky - 10/10

miss české republiky - 7/10

miss české republiky - 5/10

miss české republiky - 9/10