Semifinalistky 2023

V neděli 7. května se rozjel kolotoč neveřejných castingů, z nichž vzejdou nejkrásnější dívky pro letošní rok. Castingy probíhají neveřejně v konferenčních prostorách Comfort Hotel Prague City East v Praze. Zájemkyně o účast na castingu musí vyplnit přihlášku na www.miss-ceske-republiky.cz, poté obdrží pozvánku na castingu a detailní instrukce o jeho průběhu.

Stejně jako v předchozích letech je i letošní ročník Miss České republiky spojen s dobročinnou akcí Počítače dětem. „Náš projekt pomáhá rodinám v nouzi, aby i jejich děti mohly mít doma kvalitní počítače a mohly studovat stejně jako jejich vrstevníci. Zajišťujeme techniku od dárců, repasujeme ji našimi odborníky a hledáme potřebné rodiny,“ vysvětluje ředitel soutěže Miss České republiky a zakladatel projektu Počítače dětem Robert Novotný. Brzy uvidíme, jak se do dobročinnosti zapojí i letošní semifinalistky.

Představujeme vám soutěžní fotografie semifinalistek Miss České republiky 2023. Do letošního ročníku je stále možné se přihlásit – vyplňte přihlášku zde. Poslední casting proběhne v druhé polovině července.

Která z dívek je vaší favoritkou? Podpořte lajkem, komentářem a sdílením svoji favoritku na Instagramu Miss České republiky: https://www.instagram.com/miss_ceskerepubliky/