Výstavu Křehká krása zahájila první dáma

Největší výstavu skla a bižuterie přijela do Jablonce nad Nisou podpořit svou přítomností Eva Pavlová. Tradičně zde probíhají módní přehlídky, kterých se účastní i vítězky Miss České republiky.

Ve dnech 10. do 13. srpna 2023 se Jablonec nad Nisou stal epicentrem elegance a kreativity, když se zde uskutečnila největší výstava skla a bižuterie – Křehká krása 2023. Organizovaná Svazem výrobců skla a bižuterie a hostující v prostorách Eurocentra Jablonec nad Nisou, tato událost přinesla do regionu nejen krásu uměleckých výtvorů, ale i šarmantní atmosféru spojenou s představením dvanácti finalistek národní soutěže krásy Miss České republiky 2023. Dívky se představily v plavkách i v tradičních outfitech bílé armády, které značí boj za dobro.

Na výstavě byla představena také odhalena a oficiálně představena ručně vyrobená korunka pro novou vítězku soutěže Miss České republiky 2023. Toto jedinečné dílo, zhotovené firmou JSB Bijoux pod vedením Jitky Balákové, zdůrazňuje precizní řemeslnou práci a estetiku. Tímto spojením tradice, umění a elegance vznikla korunka, která nejen symbolizuje krásu vítězky, ale také reflektuje českou šperkařskou tradici.

V Eurocentru se sešlo mnoho lidí, kteří chtěli zažít nevšední spojení tradice a moderního umění. Návštěvníci nebyli pouze zaujati krásou vystavených skleněných a bižuterních děl, ale také doprovodným programem. Doprovodným programem celé výstavy byly módní přehlídky, kterých se tradičně účastní místní modelky i vítězky předchozích ročníků soutěže Miss České republiky. Na podiu diváci mohli vidět:

  • vítězku Miss České republiky 2021, Helenu Čermákovou
  • vítězku Miss České republiky 2022, Andreu Kaplanovou
  • I. Vicemiss České republiky 2022, Pavlínu Jagrovou
  • Finalistky Miss České republiky 2021, Terezu Žákovou
  • Miss Social Media 2019, Dominiku Fousovou
  • II. Vicemiss České republiky 2019, Dominiku Benákovou

Programem provázela vítězka Miss České republiky 2019, Nikola Kokyová.

Velký zájem diváků, fotografů i kameramanů potvrzuje, že Křehká krása 2023 byla událostí, která zanechala nezapomenutelný dojem. Pro mnohé návštěvníky byla tato událost nejen estetickým zážitkem, ale také příležitostí pro rodinné setkání a podporu. Mnozí přišli podpořit své blízké, kteří se aktivně podíleli na vytváření této krásné akce. Jedním z klíčových organizátorů byl pan Milan Kohout ze společnosti JBX Promotion, jemuž patří velký dík za skvěle zvládnutou organizaci.

Zdroj: Miss České republiky