Příprava finalistek na finále. Odjely na Lipno

V první polovině září zamířilo osm finalistek soutěže Miss České republiky spolu s produkčním týmem na týdenní soustředění do destinace Lipensko v jižních Čechách. Cílem soustředění byl nácvik finálových choreografií, focení a natáčení v exteriérech nádherné šumavské přírody a v neposlední řadě mnoho atraktivních zážitků s partnery z destinace. Po celý týden je provázelo nádherné počasí babího léta.

První den finalistky přijely do obce Lipno nad Vltavou, kde je v moderním hotelu Element ubytoval osobně sám ředitel hotelu Aleš Toth. Čekaly na ně nádherné mezonetové pokoje s výhledem na zátoku přehrady Lipno. Krátce po ubytování se jich ujal marketingový manažer areálu Lipno Jiří Gruntorád a spolu s ním vyjely lanovkou na Stezku korunami stromů. Osm dívek v pruhovaných overalech značky CF Brazil a bílých teniskách Deichmann budilo zaslouženou pozornost turistů nejen na Stezce, ale také v Království lesa a následně při sjezdu na koloběžkách zpět dolů do areálu. V restauraci Stodola je čekaly kulinářské zážitky a po nich nácvik choreografky Natálie Kovářové na finálový program.

Druhý den dívky změnily outfit a ve sportovních legínách a topech Lelosi vyrazily do Lanového parku, kde zdolaly několik překážek a v závěru se svezly na zipline nad rybníkem. Odpoledne potom u restaurace Molo Lipno přímo nad vodní hladinou fotily fotografie a natáčely videa pro svoje finálové medailonky v originálních společenských šatech návrhářky Boby Petrášové. Malou ochutnávku již nyní můžete zhlédnout na instagramu Miss České republiky – www.instagram.com/miss_ceskerepubliky . Na výsledek si však fanoušci musí počkat až na samotné finále. Večer na finalistky čekal poslední bod skvělého programu, kde si v cukrárně Povidloň  za pomoci cukráře Michala Mandyse vytvořily vlastní zákusky.

Následující den se finalistky s týmem v lipenském přístavu nalodily na ikonický parník Adalbert Stifter společnosti Lipno-Line a spolu s ředitelem společnosti Tomášem Korandou pluly po přehradě do Dolní Vltavice. Tam již na ně čekal generální manažer Hotelu Resort Relax Miroslav Magerstein a po luxusním obědě v zahradní terase dívky fotily a natáčely další produktová videa ve wellness hotelu. Odpoledne po ubytování v apartmánech resortu měly potom zážitkový program s Vodní záchrannou službou ČČK, kde se pod vedením Michaely Petrů zúčastnily kurzu první pomoci a záchrany tonoucího z vody pomocí paddleboardu. Díky profesionálním záchranářům zjistily, jaké to je plout na člunu rychlostí 70 km v hodině.

Ve čtvrtek se dívky přesunuly k luxusním apartmánovým domům Lakeside Apartments investora Petra Beneše. Na dívky nejprve čekal vynikající oběd na břehu jezera servírovaný osobním kuchyřem a po něm další focení a natáčení, která budou součástí finálového večera. Všechny finalistky se zhostily svých úkolů s přehledem a nadšením. A tak byly v pátek, poslední den soustředění, odměněny výletem na katamaránu s jachtařem Davidem Křížkem.

Finále Miss České republiky 2023 proběhne 18. října v divadle Apollo. Již nyní můžete na webu https://www.miss-ceske-republiky.cz/ hlasovat pro Miss Sympatie. Přijďte podpořit finalistky přímo do divadla, nebo si rezervujte vstupenky na Afterparty. Která dívka je vaší favoritkou?

02 – Bára Sulanová

03 – Patricie Fuxová

04 – Barbora Burešová

05 – Valerie Přecechtělová

06 – Tereza Langrová

09 – Viktorie Louženská

10 – Anna Klempererová

11 – Barbora Kusá

Vstupenky nakupujte v síti TICKETPORTAL – https://www.ticketportal.cz/event/Miss-Ceske-republiky-2023?idp=1384568