Staň se modelkou s Model Workshopem

Mnoho dívek a žen sní stát se modelkou, ale často jim chybí jasná cesta, jak tento sen realizovat. Nalezení klíče ke splnění však není tak těžké, jak by se na první pohled mohlo zdát. Model Workshop vedený vítězkou Miss České republiky z roku 2022, Andreou Kaplanovou, otevírá dveře do světa modelingu.

Své první nadšené účastnice přivítal kurz v sobotu 17. února 2024 ve městě Zichovec v Čechách. Model Workshop slibuje nejen zábavu, ale také důkladnou přípravu a podporu motivace pro všechny ženy a dívky, které touží vstoupit do světa modelingu, nebo své dosavadní dovednosti zdokonalit. Tento kurz je otevřen pro všechny ženy a dívky, které mají zájem o modeling, bez ohledu na jejich věk, výšku, rodinný stav nebo zkušenosti. Podmínkou je pouze dobrá znalost českého jazyka a především mít odhodlání naučit se něco nového a dlouhodobě na sobě pracovat.

Více než kurz, je to zážitek

Model Workshop není pouze o získání základních informací a dovedností ohledně modelingu. Je to interaktivní prostředí, kde se účastnice mohou inspirovat, motivovat a sdílet své zkušenosti. Pod vedením Miss České republiky 2022 Andrey Kaplanové se účastnice naučí základní techniky chůze po mole (tzv. catwalk), prezentaci před publikem a kamerou (pózování, rozhovory) a další dovednosti nezbytné pro úspěšnou modelku. Kurz je zakončen certifikátem o absolvování.

Sama Andrea se k workshopu vyjádřila takto: „Z mého prvního modelingového kurzu s názvem: Modelingové kurzy s Miss ČR 2022 mám opravdu neskutečnou radost. S modelkami nás nyní čeká první Fashion Show, na kterou se může těšit veřejnost na veletrhu krásy For Beauty. Zde budu pořádat svoji první Fashion Show a věřím, že slečny předvedou na přehlídkovém mole vše, co se v kurzu naučily. Dívky čeká v blízké době také natáčení a focení pro e-shop Vivantis, takže se moc těším na jejich výsledky. Byla jsem potěšena zpětnou vazbou od každé absolventky kurzu, což pro mě znamená mnoho a je to další důvod proč v pořádání modelingových kurzů pokračovat. Velmi se těším, až budu pozorovat jejich úspěšnou cestu v modelingovém světě.

Přidejte se

Pokud jste vždy snily o tom stát se modelkou, nebo zdokonalit své dovednosti v této oblasti, neváhejte a přihlaste se na další workshop! Další kurzy budou probíhat průběžně a jsou otevřeny všem ženám a dívkám ve věku ideálně od 14 do 40 let se zájmem o modeling. „Datum zatím stanoven nemám, ale pomalu a jistě už se začíná vše opět připravovat pro další kurz, takže budu o termínu dalšího workshopu brzy informovat,“ doplnila Andrea Kaplanová.

Buďte součástí Model Workshopu a dejte svým snům křídla!

Více informací a přihlášení na workshop naleznete na Instagramu: