Miss Sympatie Barbora Burešová na světové soutěži v Itálii

Cesta soutěží krásy Miss České republiky byla pro všechny dívky náročná již od samotného castingového kola, ale Barbora Burešová se i díky svému mottu: „Všechno jde, když se chce,“ dostala až do finále. A nejen to! Tato dívka z Nového Města na Moravě získala titul Miss Sympatie 2023.

Báry odhodlání prosadit se v modelingu tímto však neskončilo. Začátkem března odcestovala na prestižní světovou soutěž krásy Miss Woman, která začíná 4. března 2024. „Jsem moc ráda, že jsem se na tuto světovou soutěž dostala, je to pro mě velká výzva. Jsem ale přesvědčena, že mě ta zkušenost posune dál a přinese s sebou řadu dalších možností.

Finále se uskuteční 7. března 2024 na výletní lodi, která se bude plavit Středozemním mořem. Všichni diváci se mají rozhodně na co těšit! Potvrzují to i slova Roberta Novotného, ředitele soutěže Miss České republiky: „Bára je velmi cílevědomá, snaživá dívka, které nechybí smysl pro humor. Bezesporu všechny okouzlí i svým intelektem a zájmem o vědu. Všichni jí budeme moc držet pěsti.

Její cestu soutěží můžete sledovat na profilech Miss České republiky a na jejím Instagramu @barbora_buresova.

 

Zdroj: Miss České republiky

Zdroj fotografií: Klára Bezchlebová, Ondřej Čapka