Na Pardubickém plese zazářily i vítězky Miss

Pardubického plesu se zúčastnily Bára Sulanová, Valerie Přecechtělová a Natálie Kovářová. Ty se na podiu objevily během večera několikrát a nechybělo i slavnostní předání dvou notebooků v rámci projektu Počítače dětem

V pátek 8. března 2024 se za přítomnosti vítězek Miss České republiky uskutečnil Pardubický ples – Z univerzity do města za kulturou. Kromě vítězky Miss ČR 2023 Báry Sulanové a I. Vicemiss ČR 2023 Valerie Přecechtělové ples navštívila také Miss ČR Sympatie 2022 Natálie Kovářová.

Pardubický ples, pořádaný absolventem Univerzity Pardubice, Janem Němcem, však nebyl jen o dobré zábavě, kterou zajistila řada show: laserová, barmanská nebo stand-up Tomáše Měcháčka. Návštěvníci se těšili také z hodnotných cen tomboly, které byly navíc předávány dívkami z Miss České republiky.

Ples měl i charitativní přesah. V rámci slavnostního večera byly pod záštitou projektu Počítače dětem předány z rukou ředitele soutěže krásy a zakladatele projektu Počítače dětem, Roberta Novotného, dva notebooky pro dvojčata – syny paní Haškové. Předaná technika zajistí chlapcům kvalitnější školní výuku. „Kluci byli velmi nadšení a vděční. Věřím, že jim tato technika pomůže v jejich výuce a posune je blíže k jejich snům a cílům,“ doplnil zakladatel projektu Počítače dětem, Robert Novotný.

Dívky na plese prezentovaly šaty od návrhářky Šárky Ordošové a šperky z Kolekce Miss České republiky a české bižuterní firmy JSB Bijoux.

Celým večerem provázel pardubický rodák, moderátor Pavel Cejnar. Ten se skvěle zhostil i afterpárty.

 

 

Zdroj: Miss České republiky

Zdroj fotografií: Pardubický ples