Úspěch Miss Sympatie Barbory Burešové NA soutěži Miss Woman

Vítězka titulu Sympatie 2023 v soutěži krásy Miss České republiky se drží svého motta: „Všechno jde, když se chce,“ a dostala se tak až do světové soutěže Miss Woman. Cílem této soutěže je oživit image ženy prostřednictvím krásy, charakteru a elegance.

Tato soutěž se konala v přilehlém okolí italské pevniny od 4. března. Během týdne náročných příprav na finále byly dívky v péči vizážistů, make-up artistů, profesionálních fotografů… Soutěžící stihly ale i poznávat krásy jižní Evropy, protože celá soutěž se konala na lodi MCS Cruise, páté největší lodi světa. Finále se konalo 11. března 2024 ve Středozemním mořem. „Bylo to úžasné! Loď byla naprosto luxusní a vypadala jako město na moři, se všemi obchody, restauracemi, bary, zábavou….,“ popisuje dojmy z originálního místa konání soutěže Bára a dále vzpomíná: „Cítily jsme se tam s ostatními Miss jako celebrity v Hollywoodu, protože ostatní výletníci soutěž velmi prožívali a trvalo nám ujít 100 metrů i 10 minut, než jsme se s každým vyfotily.“

Soutěže se celkem zúčastnilo 60 žen 60 různých národnostní z celého světa. Zeptali jsme se Báry, jaké jsou vztahy mezi tolika ženami z různých zemí, které spolu bojují o titul královny krásy. „Celkově jsme s dívkami vycházely dobře, až na výjimky. Některé slečny měly velké ambice a dávaly to najevo nevhodným způsobem, ale to byla skutečně jen hrstka z nich. Musím říct, že s Miss z Portugalska, Filipín a Brazílie se určitě ještě uvidíme, protože jsme byly naladěné na stejnou notu,“ sdělila nám informace ze zákulisí soutěže.

Barbora se dostala mezi TOP 20 nejkrásnějších žen světa. Současně byla zvolena Miss Popular Vote! Zároveň byla nejmladší účastnicí soutěže – své 19. narozeniny oslavila přímo během soutěže.

„Získala jsem zkušenosti z oblasti modelingu a veřejného vystupování. Občas to pro mě bylo těžké kvůli mému věku. Většině slečen bylo kolem 30 let a měly více zkušeností. Například letošní vítězka Aleandra z Austrálie vyhrála až poté, co se 15 let věnovala světovým soutěžím. Byly jsme spolubydlící a taky dobré kamarádky, takže jsem měla z jejího úspěchu velkou radost,“ shrnuje zkušenosti ze soutěže Bára.

Nejen všichni přítomní, ale také diváci se mohli kochat krásnými dívkami – ženami prezentující překrásné a originální modely. Bára představila krásné bílé šaty od Šárky Ordošové a originální třpytivé modely od Jenny Jeshko.

Gratulaci k úspěchu přidal i ředitel soutěže Miss České republiky Robert Novotný: „Díky tomu, že je Bára cílevědomá, extrovertní a komunikativní, dokáže velmi dobře zapadnout do jakéhokoliv kolektivu. Díky svým zkušenostem s Miss České republiky a s moderováním různých akcí se umí velmi dobře prezentovat. A to nejen catwalkem, ale ve velké míře i slovem. To projevila i při moderování rozhovorů v rámci Zahájení Týdne pro Digitální Česko, které bylo pořádání Úřadem vlády.“

Její úspěchy můžete sledovat na profilech Miss České republiky a na jejím Instagramu @barbora_buresova.

 

Zdroj: Miss České republiky

Zdroj fotografií: Klára Bezchlebová, Ondřej Čapka