Divoká karta: postup do semifinále bez účasti na castingu

Výběr dívek do nového ročníku Miss České republiky 2024 je v plném proudu. Kdo se probojuje do semifinále národní soutěže krásy? Dívky mají šance nejen na castinzích, ale také můžou získat status divoké karty.

Na dívky čeká poslední castingové kolo, které se bude konat v úterý 14. května. Do semifinále postoupí celkem padesát dívek. Tento počet bude tvořen dívkami, které postoupí právě z castingových kol a následně bude doplněn o dívky, které získají tzv. divokou kartu. Tu každoročně uděluje úřadující vítězka daného ročníku Miss České republiky. Pro letošní rok jí bude Bára Sulanová. 

Chcete získat divokou kartou a stát se jednou z těchto dívek? Znáte dívku, která podle Vás do Miss jednoznačně patří, ale castingu se nemohla účastnit? Ještě má šanci na postup. Navštivte instagramový profil Miss České republiky https://www.instagram.com/miss_ceskerepubliky/ a do komentáře u příspěvku s divokou kartou ji nominujte. Úřadující vítězka následně vybere ty profily dívek, které postoupí do semifinále Miss České republiky 2024. Podmínkou je mít IG profil odemčený pro veřejnost a mít alespoň 3 zveřejněné fotografie. Více informací k pravidlům, jak postoupit do semifinále Miss České republiky se dozvíte na IG profilu pod odkazem: https://www.instagram.com/p/C6eM1GvNKJ_/

Nezapomeň jejich cestu soutěží sledovat na Instagramu a Facebooku Miss České republiky:

https://www.instagram.com/miss_ceskerepubliky/

https://www.facebook.com/missceskerepubliky