CASTINGY 2023

Přihlas se do Miss České republiky 2023 a vyhraj

Přihlas se do letošního ročníku soutěže krásy Miss České republiky. V tomto odkaze se dozvíš podrobné informace k přihlášce a samotnému průběhu castingu. Neváhej a zkus své štěstí. Soutěžící dívky Miss České republiky mají možnost získat kontrakt s modelingovou agenturou Eskimo-Bohemia Management a stát se profesionální českou i zahraniční modelkou. Na vybraných castinzích bude přítomen zástupce agentury, který bude hledat v dívkách potenciál.

Po vzoru minulého roku opět proběhne udělování divokých karet, tedy přímého postupu do semifinále bez účasti na castingu.

SPLŇUJEŠ PODMÍNKY?

Soutěže se mohou zúčastnit dívky, jejichž datum narození je 1. 1. 1995 až 27. 9. 2005.

Soutěže se mohou zúčastnit pouze dívky: svobodné, s výškou od 167 cm, se souměrnou štíhlou postavou; komunikující plynule česky (česká národnost nebo české občanství není povinné); nemající záznam v rejstříku trestů; bez tetování nebo s tetováním, které není velkého rozsahu; bez spojitosti s tvorbou erotických či pornografických materiálů, provozováním prostituce či jiné činnosti, která by byla v rozporu s morálním kodexem organizátora soutěže. Soutěže se mohou zúčastnit i dívky, které se již soutěže v minulých ročnících zúčastnily s výjimkou finalistek předchozího ročníku. Soutěž není určena osobám s fyzickým či jiným druhem handicapu.

Detaily podmínek pro přihlášení jsou k dispozici nebo zde v odkaze.

JAK PROBÍHÁ CASTING?

Každý casting je neveřejný a skládá se z několika disciplín. Na každou dívku čeká krátké představení před porotou a promenáda v plavkách. V případě, že budeš vybrána, produkční tým s tebou nafotí a natočí medailonky, kterými se nadále budeš prezentovat v semifinálovém kole.

JAK MAJÍ VYPADAT FOTOGRAFIE ZASLANÉ V PŘIHLÁŠCE?

Vytvořili jsme vzor fotografií, kterými se můžeš inspirovat a podle nich fotografie v podobném duchu zaslat. Přijímáme i fotografie, které nejsou od profesionálních fotografů. Vzor fotografií nalezneš v tomto odkaze.

Poslední termín castingu je v pátek 21.7.2023 v Praze. Více informací o castingu obdrží každá dívka po vyplnění přihlášky zde: https://www.miss-ceske-republiky.cz/prihlaska 

CO S SEBOU NA CASTING?

– vlastní fotografie (book, mobil)
– jednobarevné bikiny (dvoudílné plavky)
– boty na vysokém podpatku (černé/tělové)
– tmavě modré džíny
– světlé tílko bez rukávu pod tričko (pokud máte)
– přehoz přes plavky (župánek, kardigan apod.)
– propiska a bloček na poznámky
– odhodlání a dobrou náladu!

ČASOVÁ NÁROČNOST CASTINGU:

Časová náročnost každého castingu je individuální dle počtu potvrzených dívek na daný termín. Odhadovaná doba je 5-7 hodiny.

JAK SE NA CASTING PŘIPRAVIT?

Mějte přirozeně upravené nehty (nude, francouzská manikúra). Je obecně známé, že modelky a miss nikdy nepoužívají výrazné barvy laku na nehty, mají přirozeně zdravé nehty a vyhýbají se barvám jako je černá/červená apod. Též doporučujeme vhodné elegantní oblečení, abyste zapůsobila na porotu. Dalším doporučením je odemknout si pro veřejnost svůj instagramový profil a mít připravené fotografie v mobilu (např. ve speciálním albu) či v booku. Je možné, že se o toto porota bude zajímat. V případě vašeho zájmu nyní či až na castingu označte IG profil @miss_ceskerepubliky (rádi přesdílíme).

Chcete se dozvědět více? Sleduj nás na sociálních sítích MISS ČESKÉ REPUBLIKY:

FACEBOOK

INSTAGRAM